جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

انعقاد ۲۶ تفاهم‌نامه در راستای مهارت‌آموزی سربازان

انعقاد ۲۶ تفاهم‌نامه در راستای مهارت‌آموزی سربازان رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تاکنون ۲۶ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی در بحث مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه امضاء و کاربردی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (یکشنبه) در پنجمین جلسه عالی سیاست‌گذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه که در محل این ستاد برگزار شد، اظهار داشت: هم‌افزایی همه قوا و نهاد‌های حکومتی در مسیر رشد و تعالی می‌تواند شاهد تحولات اساسی در این بخش باشد.

 

وی با بیان اینکه سربازان به‌عنوان رکن محوری در دفاع از حریم کشور محسوب می‌شوند و همواره در این مورد نقش‌آفرینی می‌کنند، گفت: رویکرد نیرو‌های مسلح درخصوص سربازان به گونه‌ای بوده است که شاهد تحول اساسی بوده‌ایم؛ ضمن اینکه جوانان ما نقش مهمی در دفاع از امنیت کشور دارند؛ لذا باید شرایط را به گونه‌ای فراهم شود که دوره سربازی دوره رشد و تعالی آن‌ها نیز باشد.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح یکی از عوامل رشد جوانان را در دوره خدمت توجه به فراگیری مهارت و اشتغال دانست و افزود: تحقق کامل این مسأله نیازمند پیگیری قوی و همه‌جانبه است و ما باید زمینه مهارت‌آموزی را جهت اشتغال فراهم کنیم.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه اشتغال مناسب جوانان از اهداف اساسی دولت‌های ما بوده است، عنوان کرد: در این خصوص تاکنون ۲۶ تفاهم‌نامه در دستگاه‌های اجرایی، امضا و کاربردی شده است.

 

وی با اشاره به مهارت‌آموزی بیش از ۵۰۰ هزار نفر در دوران خدمت و صدور مجوز و صدور گواهی مهارت برای بسیاری از آن‌ها گفت: در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان برای اشتغال و تسهیلات سربازان با پنج بانک عامل تعیین شده است که در این‌خصوص نیازمند تلاش‌های بیشتر هستیم.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ابراز امیداری کرد که توجه به مهارت‌آموزی در مهارت‌های نظامی، بیش از پیش دنبال شود.

 

سردار باقری خاطرنشان کرد: محور‌های سیاست‌های راهبردی چهارگانه در این‌خصوص تعیین شده است که مهارت‌آموزی متناسب با نیازها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی، استقرار سامانه‌های اطلاعات، مهارت و اشتغال و همچنین حمایت از اشتغال و کارآفرینی از جمله این محور‌هاست./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار